Velg en side

Har du lyst til å lære hvordan du kan skrive en låt? Møt opp på Songdalen bibliotek på Nodeland og la deg bli inspirert av Askil Holm.

Kurset gir en innføring, gjennomgang og en solid dose inspirasjon til hvordan å skrive en låt. Gode tekster og melodier er en av de viktigste råvarene for en hver suksessfull artist. Kurset passer for alle som er interessert i musikk.

Askil Holm er kjent for mange som musiker, låtskriver og produsent. Han har jobbet med store deler av musikk-Norge, og har gitt ut flere studioalbum som soloartist. Han har flere låtskrivingsprosjekter og kurs med prosjektet ”låtskriverne”.

• Gratis
  • For alle fra 13 år
  • Sted: biblioteket på Nodeland
  • Vi serverer et gratis måltid forkant av kurset, kom gjerne innom rett fra skolen.

Meld deg på ved å sende sms til kulturkonsulent Ane A. Seljeseth på 41510661, eller kom innom på biblioteket, servicekontoret eller kulturkontoret i kommunen.

Følg Songdalen Bibliotek på facebook

Translate »