Velg en side

Vil du lære mer om å skrive? Vi får besøk av Atle Håland som er forfatter og har holdt flere skrivekurs. I kurset vil det være praktiske oppgaver, blant annet å skildre situasjoner, beskrive personer, steder, rom etc. Her får du prøvd ut ulike måter å skrive og også øve på å både gi tilbakemeldinger og motta dem. Atle Håland vokste opp på Vatnestrøm. Han har bl.a. vært student ved Forfatterstudiet i Bø. Han bor nå i Kristiansand og jobber både med lyrikk, teater og mange andre kulturprosjekter. Han debuterte i 2015 med diktsamlingen «Han», og ga i 2016 ut diktsamlingen «Vannfall».

• Gratis
  • For alle fra 13 år
  • Sted: biblioteket på Nodeland
  • Vi serverer et gratis måltid forkant av kurset, kom gjerne innom rett fra skolen.

Meld deg på ved å sende sms til kulturkonsulent Ane A. Seljeseth på 41510661, eller kom innom på biblioteket, servicekontoret eller kulturkontoret i kommunen.

Følg Songdalen Bibliotek på facebook

Translate »