Velg en side

Liker du å tegne? I dette kurset skal vi tegne masse.

Vi skal bruke tusjpenn som har en egen strek som kan brukes på mange måter. Gjennom tegningene skaper vi egne små fortellinger som igjen blir til små bildebøker, eller illustrerte historier. Virkemidlene er enkle, valgt strategisk – en penn, ark, ulike utsnitt og motiver og ideer som skaper ulike historier. Teksten blir til med tegningene og historien som blir fortalt gjennom bildene. I løpet av kurset får du skape din helt unike bildebok. Kursholder er Chris Stonehill.

Chris Stonehill er illustratør og lager både bilder, animasjon, illustrasjoner og bildebøker. Han er fra England og bor i Songdalen. Han har i flere år holdt kurs i den kulturelle skolesekken.

• Gratis
  • For alle fra 13 år
  • Sted: Biblioteket på Nodeland
  • Vi serverer et gratis måltid forkant av kurset, kom gjerne innom rett fra     skolen.

Meld deg på ved å sende sms til kulturkonsulent Ane A. Seljeseth på 41510661, eller kom innom på biblioteket, servicekontoret eller kulturkontoret .

Translate »